WARREN DESIGN

Title: WARREN DESIGN
Project Type: 3D Residential Design

Our design for this client’s sloped block of land harmoniously blends functionality with natural beauty. At the front of the house, floating burnished concrete steps provide a striking entrance, showcasing modern design while seamlessly navigating the terrain. In the rear garden, a set of elegant urn water features adds a touch of tranquillity, creating a serene atmosphere for relaxation. A gravel firepit area offers a cozy gathering spot for evenings spent under the stars, while a recycled brickwork retaining wall adds character and practicality to the landscape whilst feeling like an extension of the exiting brickwork house. Predominantly planted with Australian native species, the garden not only celebrates local flora but also ensures sustainability and low maintenance for years to come.

GALLERY